Ingrediente: 300 g cotlet de porc, 5 linguri de maioneza, zeama de la o lamaie, cate o lingurita rasa de: piper, boia de ardei iute, nucsoara rasa, condimente...
Ingrediente: 4 cotlete de porc (~150 g/buc) 50 g faina, sare, Sos: 50 g faina, 50 g unt, 200 ml lapte, 50 g hrean, 50 g smantana, o lingurita zeama de lamaie,...
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2...
Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc 300 ml vin rosu sec 300 ml vin alb sec 4 linguri boabe de cafea 6-7 catei de usturoi 2 linguri zahar brun coaja de la o...
Ingrediente: picioare de porc (preferabil mai slab) 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa cativa catei de usturoi boia de ardei dulce sau iute dupa preferinta sare,...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 4 cotlete de porc, 3-4 linguri ulei, 50 g unt, 100 g dulceata de coacaze , o portocala, o lamaie, 25 g mustar, 100 ml vin alb, 2 linguri otet, 1...
Ingrediente: 500 g snitele de porc 150 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lingura faina 1 lingura unt 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 ou 2 linguri faina 2 linguri...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...