Ingrediente: Puiul : 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 3 pulpe de pui sare piper cimbru 100 ml de apă Sosul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 1...
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Ingrediente: 12 ciocanele (proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie) 2 fire de usturoi verde Cateva fire de patrunjel 70 gr rosii (eu am congelate)...
Ingrediente: carne de pui 2-3 rosii bine coapte 1 ceapa cativa catei de usturoi 1/2 ardei o mana generosa de masline busuioc,oregano si putin cimbru sare si piper
Daca preparatele culinare ar putea sa vorbeasca, ar fi minunat! Si daca am primi o scrisoare de departe, sa zicem din Mexic, Salsa ar scrie simplu...”Cu dragoste...”
Ingrediente: 4 pulpe de pui (inferioare si superioare) 150 g masline 250 g ciuperci 2 linguri bulion piper, sare cimbru, vegeta usturoi 2 pahare de vin alb...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g morcovi, curatati si taiati betisoare cateii de la o capatana de usturoi, decojiti 6 fire de ceapa verde, tocate 1...
Ingrediente: 4 pulpe de pui 3 cepe 3-4 fire de ceapa verde 2 morcovi condiment pentru pui picant usturoi granulat maghiran cimbru un pahar mare de vin rosu
Ingrediente: 1kg carne tocata mixta 300gr suc de rosii 1 lingura pasta de tomate 2 cepe mari taiate julliene 1 ou 2 cani de apa 2 cuburi de pui 2 foi dafin...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara os si fara piele 3 oua faina cat este necesar 5 Lg (linguri ) pesmet 1 Lg cimbru 1 Lg busuioc 3 Lg parmezan ptr sosul...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: coaste de miel,dar cred ca merge foarte bine si cu pulpa. mustar a l'ancienne 3/4 ceasca pesmet grosier 3/4 ceasca parmezan ras 2 legaturi de...
Ingrediente: 500 g carne de pui , 150 g ciuperci, 300 ml smantana, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 3-4 felii bacon afumat , 1 ou, 200 ml supa, 150 ml vin alb...