Ingrediente: 650 g carne tocata de vita 1 ceapa rosie 1 morcov 3 catei de usturoi 1 ou sare, piper, boia condimente de chiftele 5 felii de paine Galusti:...
Ingrediente: 300-400 g carne tocata 160 g ciuperci 120 g rosii decojite 1 ceapa un catel de usturoi condimente marar Pentru sos 2 linguri de smantana cu varf 1...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: Pentru chiftele: 600 g carne tocata (amestec de porc cu vita) 1 ceapa 2 felii de paine 1 ceasca de lapte 1 ou 1 legatura de patrunjel 1 legatura de...
Ingrediente: 500 carne tocata 2 cepe 1 ou 1 catel usturoi 3 lg de pesmet frunze patrunjel frunze marar 1 lg faina 2 g curry 100 ml vin alb supa de legume 2-3...
Ingrediente: 6-8 ardei de marime medie 400 g carne tocata 2 lg orez 1 lingura ulei de masline 1 ceapa sos de rosii boia. 100 ml smantana 2 lg faina sare piper...
Ingrediente: pentru perisoare: 1 kg carne tocata de porc, 300 g orez, o ceapa mare taiata cat mai marunt, un ou, marar, patrunjel, boia dulce, pentru sos:...
Ingrediente: 6 ardei o mana de carne tocata 2 cepe un morcov o lingura de orez o felie de paine inmuiata in lapte marar patrunjel sare piper boia sos de rosii...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...