Ardei umpluti in sos de rosii

Ardei umpluti in sos de rosii
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Frigarui de pui cu ardei


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Spalam ardeii, indepartam cotoarele si ii curatam de seminte.
  • Facem un amestec din carne, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, painea inmuiata in lapte, mararul si patrunjelul tocat marunt, lingura de orez, sare, piper, boia.
  • Cu acest amestec umplem ardeii, pe care ii punem intr-o oala sii acoperim cu cotoarele. Punem o lingura din sosul de rosii si apa fierbinte peste ei si punem pe foc cca 30-40 de minute.
  • Dupa ce au fiert facem un rantas, dintr-o ceapa mica, pe care o taiem marunt si o punem la calit, apoi punem sosul de rosii si lingura de faina, lasam putin apoi mai punem niste apa pt a se forma sosul, lasam sa fiarba bine si punem sosul rezultat peste ardei. Asezonam cu verdeata la sfarsit. Tipsuri 1se pot face si la cuptor.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Iasmina, 29/11/2017

Super reteta. Exact cum o facea mama mea.

Cat despre cârcotași, nu-i baga in seama, ar trebui sa vada greșelile lor.. si eu pot spune celui/ celei ce a comentat pe data de 18/7/2011, ca ar trebui sa mai invete gamatica limbii romane inainte sa posteze comentarii.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/08/2013

Super!!

(0) (0) abuz
18/07/2011

Invatate sa lasi spatiu intre cuvinte si apoi posteaza pe internet linistita daca nu sti care este tasta spatiu iti spun eu este butonul cel mai lung de pe tastatura se afla in partea de jos la tastatura pa mai vorbim

(0) (0) abuz



+