Spalam ardeii, indepartam cotoarele si ii curatam de seminte.
Facem un amestec din carne, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, painea inmuiata in lapte, mararul si patrunjelul tocat marunt, lingura de orez, sare, piper, boia.
Cu acest amestec umplem ardeii, pe care ii punem intr-o oala sii acoperim cu cotoarele. Punem o lingura din sosul de rosii si apa fierbinte peste ei si punem pe foc cca 30-40 de minute.
Dupa ce au fiert facem un rantas, dintr-o ceapa mica, pe care o taiem marunt si o punem la calit, apoi punem sosul de rosii si lingura de faina, lasam putin apoi mai punem niste apa pt a se forma sosul, lasam sa fiarba bine si punem sosul rezultat peste ardei. Asezonam cu verdeata la sfarsit. Tipsuri 1se pot face si la cuptor.
Cat despre cârcotași, nu-i baga in seama, ar trebui sa vada greșelile lor.. si eu pot spune celui/ celei ce a comentat pe data de 18/7/2011, ca ar trebui sa mai invete gamatica limbii romane inainte sa posteze comentarii.
Invatate sa lasi spatiu intre cuvinte si apoi posteaza pe internet linistita daca nu sti care este tasta spatiu iti spun eu este butonul cel mai lung de pe tastatura se afla in partea de jos la tastatura pa mai vorbim
Comentarii:
Super reteta. Exact cum o facea mama mea.
Cat despre cârcotași, nu-i baga in seama, ar trebui sa vada greșelile lor.. si eu pot spune celui/ celei ce a comentat pe data de 18/7/2011, ca ar trebui sa mai invete gamatica limbii romane inainte sa posteze comentarii.
Super!!
Invatate sa lasi spatiu intre cuvinte si apoi posteaza pe internet linistita daca nu sti care este tasta spatiu iti spun eu este butonul cel mai lung de pe tastatura se afla in partea de jos la tastatura pa mai vorbim