Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3...
Ingrediente: 250 g creveti decorticati 300 g spaghete 2 lg de ulei de masline 2 linguri de unt 1 ceapa verde 2-3 catei de usturoi rosii decojite 100 ml de vin...
Ingrediente: 1 kg de somon file sare, piper alb 150 ml vin rose sau alb 2 catei de usturoi 1 lingurita de verdeata uscata(cimbru, busuioc, patrunjel) felii de...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 1,5 kg carne vita Frunze dafin O lingurita piper O lingura faina de mustar O lingurita nucsoara rasa O lingurita cuisoare macinate O lingura...
Ingrediente: 3 bucati file de peste marinata: ½ lingurita ghimbir ras 3-4 lingurite zeama de lamaie ½ lingurita busuioc maruntit 1 lingurita boia de ardei...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: o conserva fasole , o conserva ton maruntit in suc propriu , 2-3 linguri de sos de rosii , ulei , zeama de lamaie , sare , piper , busuioc