Ingrediente: 3 cepe mari 3 morcovi 100 g radacina de telina 150 ml ulei de masline virgin 400 g bulion de rosii 500 g orez 100 g nuci macinate 2 lingurite de...
Ingrediente: 1 varza murata mare (productie proprie) 3 cani de orez 1 cutie ciuperci (nu am avut proaspete) 2 linguri cimbru macinat 1 leg marar 1 morcov 2 cepe...
Ingrediente: frunze de vita de vie 50 bucati, 500 g carne vita, 2 cepe, 2 morcovi, 1 ceasca orez, 1 legatura de marar, 500 ml suc de rosii, sare, piper, boia...
Ingrediente: 200 g granule de soia 2 cepe potrivite un morcov mai mare o ceasca orez marar patrunjel condimente un ou bulion 2 cani cu bors frunze de stevie- in...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 250 g orez 3 morcovi mari 8 ciuperci champignon mari 1 praz 1 tulpina telina 1 cana de supa vegetala 50 foi de vita sare piper marar 1/2 cana suc...
Ingrediente: frunze de vita de vie ~ 50 bucati, 500 g carne vita, 2 cepe, 2 morcovi, 1 ceasca orez, 1 legatura de marar, 500 ml suc de rosii, sare, piper, boia...
Ingrediente: 700 g carne tocata porc 500 g carnati de casa afumati 1 varza acra de aproximativ 2 kg 150 g orez 2 cepe 1-2 morcovi 2-3 rosii 100 g ketchup rosii...
Ingrediente: frunze conservate de vita-de-vie 800 g. carne tocata, amestec porc cu vita 1 cescuta cu orez 4 oua 2-3 cepe 1 morcov bulion sau pasta de tomate...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.