Sarmale cu pasat ( crupe )

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Dante, 08/04/2020

Salut. Am mancat prima data in viata mea la Bihor, foarte bune.

Dar, care-i treaba cu Ardelul????? Sigur ai vrut sa spui Ardei.

1. Ardel/a, G. (Hris I 506); -ea, act; 2. în genitiv: Poiana Ardélei (Drăg 365).

sursa: Onomastic (1963) adăugată de blaurb. acțiuni

(0) (0) abuz
craciunita_l2013
craciunita_l2013, 22/03/2017

DACA SUNT SARMALE DE POST, CE CAUTA AFUMATURA SI JUMARILE, IN COMPOZITIE ? EU CONSIDER CA ACEASTA NU-I O RETETA DE POST !

(0) (0) abuz
20/03/2017

Unde gasim crupele ? pasatul ?
am gustat si au fost excelente, dar eu nu am avut posibilitatea sa le gatesc, dintr-un motiv obiectiv....crupele
pacat ca unii jignesc, fara sa faca efortul sa se documenteze sau sa guste...lipsa de educatie

(0) (0) abuz
14/01/2014

Superbeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

(0) (1) abuz
28/11/2013

10

(0) (1) abuz
06/05/2013

+++

(0) (1) abuz
22/02/2013

Ok :)

(0) (0) abuz
21/12/2012

Bravo - da ardeiul ???

(0) (1) abuz
03/08/2012

Si mie imi plac sarmalele cu pasat foarte mult!

(1) (1) abuz
03/05/2012

Sunt forte bune eu fac des.

(0) (1) abuz
  • pagina 1 / 2



+