Sarmale in foi de vita

Sarmale in foi de vita
Felul principal
Ușor
2 ore

O mancare ce trebuie incercata !

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 30 m
  • Carnea se da prin masina de tocat eventual de doua ori.

    Cepele se toaca marunt si se calesc in ulei.

    Se adauga morcovii dati pe razatoarea mica.

    Orezul se spala in cateva ape reci si se lasa sa se scurga.

    Amestecam carnea cu ceapa, morcovul, orezul si mararul tocat marunt.

    Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce sau iute dupa preferinta.

    Se umplu foile de vita cu compozitia de mai sus.

    Intr-o cratita destul de inalta, punem 4-5 foi de vita, dupa care aranjam sarmalele in cerc.

    Incercati sa le lipiti una de alta, sa nu ramana locuri libere, in felul acesta nu se vor desface.

    Dupa ce terminam aranjarea sarmalelor, punem alte 4-5 foi de vita.

    Adaugam sosul de rosii, 2-3 cani de apa si 2-3 linguri de ulei.

    Le dam la cuptor pentru 90 minute.

    Servim cu iaurt sau smantana.


    Bon Appetit!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Putin vin alb la fiert si sosul de rosii se pune la jumatatea intervalului de fierbere

abuz

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Imi place cum suna.am sa incer

abuz

anonymous

Cu frunze de vita inteleg dar de ce si carne de vita?
Daca tot ne urezi "Pofta buna" in franceza, puteai totusi sa nu uiti accentul ascutit pe é: "Bon Appétit!"

abuz

anonymous

Buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

abuz

anonymous

Excelenta !

abuz

anonymous

Foarte gustoase!

abuz

anonymous

Buna reteta dar poti adauga la fiert si o cana de bors si la final marar

abuz

anonymous

En verano son muy buenas frias,buenisimas

abuz

anonymous

Imi plac sarmalutele,asa le fac si eu

abuz
  • pagina 1 / 3