Home
Rețete
Felul principal
Sarmale
Sarmale cu carne de vita
Sarmale in foi de vita
Sarmale in foi de vita
O mancare ce trebuie incercata !
(4.6/5 - 141 voturi)
24
58
Preparare
Carnea se da prin masina de tocat eventual de doua ori. Cepele se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovii dati pe razatoarea mica. Orezul se spala in cateva ape reci si se lasa sa se scurga. Amestecam carnea cu ceapa, morcovul, orezul si mararul tocat marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce sau iute dupa preferinta. Se umplu foile de vita cu compozitia de mai sus. Intr-o cratita destul de inalta, punem 4-5 foi de vita, dupa care aranjam sarmalele in cerc. Incercati sa le lipiti una de alta, sa nu ramana locuri libere, in felul acesta nu se vor desface. Dupa ce terminam aranjarea sarmalelor, punem alte 4-5 foi de vita. Adaugam sosul de rosii, 2-3 cani de apa si 2-3 linguri de ulei. Le dam la cuptor pentru 90 minute. Servim cu iaurt sau smantana. Bon Appetit!
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (24):
Putin vin alb la fiert si sosul de rosii se pune la jumatatea intervalului de fierbere
Delicioasa!
Imi place cum suna.am sa incer
Cu frunze de vita inteleg dar de ce si carne de vita?
Daca tot ne urezi "Pofta buna" in franceza, puteai totusi sa nu uiti accentul ascutit pe é: "Bon Appétit!"
Buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Excelenta !
Foarte gustoase!
Buna reteta dar poti adauga la fiert si o cana de bors si la final marar
En verano son muy buenas frias,buenisimas
Imi plac sarmalutele,asa le fac si eu