Ingrediente: 6 oua, 3 lg apa, 150 gr zahar, 2 lg cacao, 1/2 lingurita praf de copt, 50 ml ulei, 6 lg pline de faina, 50 gr ciocolata taiata marunt, 200 gr...
Ingrediente: 2 foi blat tort ( putem face un blat amandina si sa il taiem in 2 parti) 350 ml smanatana ptr frisca 200 gr ciocolata menaj 50 gr cacao 150 gr...
Ingrediente: 4 oua, separate 120 g zahar 1 lingurita esenta de vanilie semintele rase de la 1 pastaie de vanilie ½ lingurita scortisoara macinata 50 ml ulei...
Ingrediente: 4 oua 120 g zahar tos 4 linguri apa fierbinte 130 g faina 30 g cacao 1 pliculet praf de copt Pentru crema:4 galbenusuri 400 ml frisca lichida 1...
Ingrediente: 300 g biscuiti Petit Beurre, 100 g de alune macinate, 2 linguri de unt, un sirop dintr-un pahar de apa, 5 linguri de zahar si una de cacao plus...
Ingrediente: Blat 2 cani nuca 1 banana bine coapta 1 cana stafide 2 g cacao 1 g unt de cocos 1 l ulei de in 1/2 l-ta sirop de agave / miere 1/2 l-ta extract de...
Ingrediente: 400 g zahar 700 g faina 200 untura 50 g margarina Unirea 150 g unt 3 oua 2 zahar vanilat 1 praf de copt 1 lamaie 300 ml lapte gem visine gem caise...
Ingrediente: 2 foi Pandispan 2 plicuri Crem Ole ciocolata 2 plicuri Crema de tort cu rom si trufe 1 plic Crema de tort de vanilie 1 plic Crema de la fantezie...
Ingrediente: 1 cana faina, 1 pliculet praf de copt, 1 cana zahar, zeama de la un compot de visine, 50 g ciocolata menaj, 5 linguri apa, 50 g margarina, 2...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 250 g unt nesarat, 200 g ciocolata 70% cacao 80 g cacao cernuta, 65 g faina cernuta, 1 lingurita praf de copt, 360 g Optional 50 g nuca taiata ,...