Ingrediente: 3 banane 30 gr de sirop de agave 145 gr de piure de arahide 125 ml lapte de migdale 260 gr de faina de orez (sau alta faina fara gluten) un plic de...
Ingrediente: 200 g faina 100 g ciocolata amara (lapte) 1 plic praf de copt 140 g nuci (alune/migdale) 400 g dovleac copt 6 oua 150 g unt 240 g zahar brun 1...
Ingrediente: 300 g. faina 1 plic praf de copt 1 pachet unt la temperatura camerei 300 g. zahar 4 oua 400 ml iaurt esenta de vanilie esenta de migdale 4...
Ingrediente: 750 ml frisca lichida 700-750 g. ciocolata alba lichior de cocos sau cateva picaturi de esenta de migdale 3 oua 100 g. zahar 100 ml ulei 100 ml...
Ingrediente: 8 oua 200 g zahar + 8 linguri zahar pt. crema 100 g mac 50 g nuca de cocos razuita 4 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt 1 plic budinca...
Ingrediente: Pentru aluat: 700 g faina, 100 g margarina, 250 g zahar, 1 ou, 1 pachet praf de copt, 200 ml lapte. Pentru umplutura: 250 g mac macinat, 100 g...
Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g...
Ingrediente: Blat: 175 g unt la temperatura camerei 175 g zahar pudra 3 oua O lingurita esenta vanilie 175 g faina cu agent de crestere O lingurita praf de copt...
Ingrediente: Blatul : 10 oua, 10 lg zahar, 10 lg faina 1 praf de copt , 1 z, zanilat Crema ganache: 400 g ciocolata neagra 400 ml smantana 50 g unt, z. vanilat,...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Biscuiti cu migdale (pentru 3 foi): - 160 g migdale macinate fin - 135 g + 30 g (separat) zahar - 5 oua mari - 8 galbenusuri - 57 g faina - 72 g...
Ingrediente: 6 albusuri 1 pahar zahar 1 pahar faina zeama si coaja de la o lamaie esenta de migdale 100 g stafide vanilie Bourbon praf de copt cu sofran 2-3...