Ingrediente: 1kg vinete 3 linguri de maioneza (maioneza de casa) 1 ceapa mica alba (sau rosie) 2 lingurite sare fina 1 lingurita rasa de zahar (optional)
Salata de vinete este cel mai iubit aperitiv pe perioada verii. Reteta e simpla, insa o abatere de la pasii de urmat poate transforma preparatul dintr-un deliciu culinar intr-o catastrofa, o mancare greu de digerat.
Ingrediente: 3 galbenusuri o lingura mare de mustar dulce sau iute, de care preferati, un picut de sare de lamaie, cat poti lua cu 3 degete 0,5 l ulei.
Ingrediente: vinete proaspete sau congelate ceapa uscata sau ceapa verde maioneza de post,vegetala preparata in casa sau din comert ulei sare ,piper dupa gust
Ingrediente: 3 vinete coapte si decojite 0 cana de maioneza(un galbenus de ou, 1 lingurita mustar si ulei) 1 ceapa taiata fin sare 1 lingura zeama de lamaie...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
De
multa vreme aveam curiozitatea de a incerca gustul acestui soi de vinete cu
coaja alba. Dupa ce sunt coapte si curatate de coaja, nu se mai deosebesc de
surorile lor cu coaja inchisa la culoare. Mie mi se par la fel la gust,
deosebirea pe care eu am re