Ingrediente: spate,cap, gat si organe de gaina o cutie de rosii maruntite in bulion o ceapa taiata marunt sau data prin razatoare 3-4 catei usturoi, feliute...
Ingrediente: o gaina 1,5 kg rosii in sucul lor un borcan 700 ml 3 catei de usturoi 2 cepe un borcan de 300ml masline(fara samburi) sare piper negru ulei cite o...
Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si...
Ingrediente: Cantitati; Tacam de ciorba de la o gaina(spate,aripi,gat,picioare,maruntaie), un morcov, o ceapa mare, un pastarnac, o bucata mica telina, un ardei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o ceapa 1-2 morcovi un ardei gras 3 rosii leustean ,telina, patrunjel sare si piper dupa gust bors sau facut de casa galuste facute de casa
Ingrediente: 300 g fructe de mare, 200g orez, 100g baby carrot, un cartof, 50g unt, o linguta oregano, o lingura secretul gustului, 100 ml suc de rosii, o ceapa...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...