Ceapa taiata se caleste un 2 linguri de ulei incins intr-o oala, peste se adauga cartoful taiat cuburi, morcovul si sucul de rosii.cand incep sa fiarba adaugam orezul si o cana de apa!
Lasam la fiert invartind din cand in cand. mai adaugam apa daca este nevoie. La sfarsit adaugam secretul gustului si mai lasam 3min la foc mic.
Intr-o tigaie incingem o lingura de ulei de masline in care topim untul. Adaugam usturoiul taiat felii si oregano apoi fructele de mare.
Le lasam la foc mic pana isi schimba culoarea. Apoi punem sare si piper dupa gust!
Ce mancare e asta care foloseste morcovi congelati si "secretul gustului"??? Mancare cu chimicale, nici un bucatar adevarat nu face asa ceva. E jenant sa o mai pui si pe net...
Cartofi amestecati cu orez si linguri de "secretul gustului" pline de potentiatori de aroma - asta nu se cheama reteta iar postatorul ei nu se cheama bucatar! dezamagitor pentru o mancare asa delicioasa cum e somonul!
Mi se pare o porcarie imensa sa amesteci cartof cu orez si sa folosesti la prajit unt si ulei de masline in acelasi timp!!! Iese un talmes-balmes de gusturi, nu mai intelegi ce mananci! Execrabil!
Comentarii:
Chia ca la pamant nu a mancat mai nimeni asa ceva.
Ce mancare e asta care foloseste morcovi congelati si "secretul gustului"??? Mancare cu chimicale, nici un bucatar adevarat nu face asa ceva. E jenant sa o mai pui si pe net...
Cartofi cu orez nu potriveste deloc la fructe de mare,doar orez cu ardei taiat cubulete su ciuperci sau orez simplu.
Nu imi plac fructele de mareeeee
Prostii culinare!
Cartofi amestecati cu orez si linguri de "secretul gustului" pline de potentiatori de aroma - asta nu se cheama reteta iar postatorul ei nu se cheama bucatar! dezamagitor pentru o mancare asa delicioasa cum e somonul!
Foarte gustoasa
Mi se pare o porcarie imensa sa amesteci cartof cu orez si sa folosesti la prajit unt si ulei de masline in acelasi timp!!! Iese un talmes-balmes de gusturi, nu mai intelegi ce mananci! Execrabil!
I love sea