Ingrediente: 4 dovlecei potriviti 1 kg de rosii bine coapte 1 piept de pui Cativa catei de usturoi Ulei de masline 1 legatura patrunjel verde 2 cepe 1 ardei...
Ingrediente: un dovlecel o jumatate de piept de pui 2 linguri de smantana 2 linguri cascaval ras 1 lingura de pesmet sare si piper cimbru o ceapa mijlocie 2...
Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati sare si piper dupa gust cimbru dupa gust 2 dovlecei mijlocii 100ml ulei 2-3 catei de usturoi zdrobiti 2-3 linguri iaurt...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: ulei o ceapa tocata 200 g bacon 2 catei de usturoi 2 rosii 2 lingurite pasta de tomate 2 dovlecei curatati de coaja si taiati cuburi un piept de...
Ingrediente: 500 g carne de pui (pulpe, copane sau piept de pui), 500 g dovlecei (2 buc), 1 ceapa, 3 linguri cu ulei, 100 ml vin alb, 1 lingura cu faina, 5...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: un dovlecel 2 linduri carne tocata pui sau piept pui pe care il taiem marunt o lingura orez un morcov o ceapa mica un praf de sare o lingurita...
Este foarte bun, usor de facut si dietetic ! O ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca pina ce carnea isi schimba culoarea.Se adauga sare, piper, boia de ardei iute si o cana de