Petitchef

Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem inele mai grosute si scoatem miezul cu grija sa nu-l rupem. Le presaram cu sare si le lasam sa isi lase zeama.
  • Pieptul de pui il tocam marunt si il amestecm cu smantina, pesmetul, cimbru, sare si piper si o lingura de cascaval ras.
  • Cu compozitia rezultata, umplem inelele de dovlecel, presandu-le usor intre palme. Procedam asa cu toate inelele.
  • Cand sunt gata umplute, punem o tigaie la incins cu foarte putin ulei si un catel de usturoi pe care il vom cali usor.
  • Scoatem usturoiul si punem inelele de dovlecei,lasam focul mediu si le prajim cam 7-8 minute pe o parte si pe alta.
  • Cand s-au rumenit frumos,le scoatem ,le punem intr-o tavita,le presaram cu parmezan si punem la cuptorul incins cam 10 minute. Cat sunt la cuptor vom face sosul. Intr-o tigaie mai punem un pic de ulei si ceapa taiata pestisori.
    Lasam sa se caleasca si apoi vom adauga rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, sare si piper. Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.
  • Cand totul este gata, pe o farfurie punem o lingura-doua de sos si peste vom pune dovleceii.
    Decoram cu frunze de patrunjel si servim cat sunt calde.


Poze

Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii
Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/09/2018

Excelenta reteta!!

(0) (0) Abuz
Lear, 08/09/2018

Excelente! Festive!

(0) (0) Abuz
30/06/2016

Eu prepar pieptul de pasare ca orice tocatura adica mai adaug 1 ou,ceapa uscata / verde tocata,sare, mirodenii,patrunjel verde si mijlocul extras din dovlecei cu o lingurita. Dovleceii ii umplu apoi cu acest amestec si ii pun intr-un vas de yena cu 1/2 cana de apa, la 200 grade in cuptor pentru cca 30', fara sa-i prajesc.Cand sunt gata se pot servii cu iaurt sau smantana deasupra.

(1) (0) Abuz
30/06/2016

Astept deja rezultatul din cuptor. Am adaugat si 3 ciupercute dezosate.

(1) (0) Abuz
30/06/2016

Superrr!!!

(0) (0) Abuz
30/06/2016

O RETETA GENIALA!!!!!!!

(0) (0) Abuz
25/07/2013

O reteta geniala!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează