Pui cu dovlecei

Pui cu dovlecei
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min
681 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei la foc mic.
    Se adauga puiul.
    Daca avem pulpe sau copane le crestam si pe o parte si pe alta.
    In caz ca avem piept de pui, il taiem fasii lungi.
    Se amesteca si se lasa ~ 10 minute.
    Adaugam si vinul si mai lasam sa fiarba 10 minute.
    Intre timp spalam dovleceii si se taie rondele, se adauga peste carnea de pui si mai lasam ~ 10 minute.
    Amestecam faina cu smantana si 50 ml de apa si o adaugam peste pui.
    Condimentam cu sare, piper si boia iute.
    Lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul.

    Servim fierbinte.

    Bon Appetit!

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 681Kcal
  • Carbo: 14.1g
  • Grăsimi: 33.5g
  • Grăsimi sat.: 8.9g
  • Proteine: 70.2g
  • Fibre: 5.5g
  • Zahăr: 7.5g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (640g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Cocolino

Cocolino

Poate e gustos...dar foarte lipsit de culoare..

abuz
andreea t.

andreea t.

F.gustos si usor de facut!multumesc pt.reteta.

abuz