Pui stroganoff

Felul principal
Foarte ușor
45 min

O adaptare dupa clasicul „beef stroganoff” din bucataria rusa, mai pe placul meu, cu carne de pui. E o mancarica super buna, aromata, cu un sosulet minunat, si se face repede.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Topim o lingura de unt si rumenim carnea, apoi o scoatem si o punem deoparte la cald.
  • Topim si cea de-a doua lingura de unt, calim ceapa pana se inmoaie, se adauga ciupercile, usturoiul. Faina se amesteca cu pudra de mustar, se adauga in cratita, apoi se toarna supa; se fierbe la foc mare pana cand sosul are constistenta, apoi se reduce focul si se adauga bucatile de carne, castravetii , potrivim de sare, piper & boia, lasam sa fiarba pana carnea e facuta.
  • La final, adaugam smantana (si mustarul, in cazul in care nu aveti pudra).
  • Mai lasam un clocot, apoi oprim focul.
  • Se serveste cu orez sau paste, dupa preferinta.

Punctează această reţetă

Observații

http://silvia-unaalta.ro/2011/02/13/pui-stroganoff/

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Anca

F buna si cu vita si cu pui

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Perfect;)

abuz