Pui cu alune

Pui cu alune
Felul principal
4 porții
Ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Punem orezul in apa pentru ca sa fiarba mai repede. Se taie marunt puiul si se prajeste in ulei. Pentru un gust mai deosebit putem pune in ulei un catel de usturoi taiat pe din doua. Se scurge surplusul de ulei, se mai lasa cat o lingura, se adauga ceapa tocata marunt care se prajeste cu puiul 2-3 minute, apoi conserva de rosii. Se lasa totul sa fiarba acoperit 5-7 minute la foc mic, se condimenteaza dupa gust. Noua ne place mai picant si folosim mult chili. Intre timp punem la fiert orezul cu sare (pentru un gust mai deosebit se poate pune putin unt)
    La sfarsit, cand se stinge focul se adauga alunele decojite.
PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Prea hranitor, foarte bun

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz
ciobanu_t2013

ciobanu_t2013

Asa si asa

abuz
acctor_n2013

acctor_n2013

E suoer

abuz

anonymous

INTERESANT

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Bunisor

abuz