Ingrediente: 350 ml apa calduta o lingura zahar brut o lingurita sare 3 linguri ulei de masline 650 g faina 7 g drojdie uscata 400 g carne tocata de curcan,...
Ingrediente: 1 aripa de curcan, taiata in bucati mai mici 1 gat de curcan 1 picior de curcan cu os, taiat bucati 7 l apa 6 morcovi, curatati, intregi 3...
Ingrediente: 2 dovlecei 200 g carne macinata de curcan,am folosit e 1 morcov 1 ceapa 1 ardei iute 1 legatura patrunjel verde 4 linguri pasta de rosii 2 linguri...
Ingrediente: Ingrediente pentru o forma cu diametrul de 26 cm: Umplutura: 1. 300 gr sparanghel congelat 2. 250 gr somon fumé 3. 100 gr emmental ras 4. 300 ml...
Carnea este o sursa valoroasa de proteine si alte elemente nutritive. Dar cand vine vorba de o dieta sanatoasa, este important sa stim ce fel de carne sa alegem si cat sa consumam. Ghidurile pentru o alimentatie sanatoasa recomanda mancam o portie de carne pe zi,...
Ingrediente: 6 oua crude 3 aripi de curcan 3 morcovi 1 telina 3-4 linguri porumb din conserva 1 pliculet gelatina - pe care am uitat sa-l pun in - poza cateva...
Ingrediente: 600 g carne tocata de curcan sau pui 1 ceapa medie 1 catel de usturoi patrunjel cateva frunze de telina 2 morcovi mici 300-350 g dovlecel 3 oua 1...
Ingrediente: 250 g paste fainoase 3 foi lasagna 250 g varz 150 g brânz burduf 100 g cascaval ras 100 g unc pui 150 g carnati 50 g sunca de curcan 50 g salam...
Ingrediente: o aripa de curcan 1 morcov o ceapa 1 pastarnac o radacina patrunjel ardei rosu/verde de la conglator sare patrunjel 1 ou 2-3 linguri de gris
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.