Ciulama de pui/curcan (de la 7 luni)

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se fierbe carnea cu morcovul, ceapa intreaga - deoarece o vom arunca, pastarnacul si praful de sare timp de 30-40 minute.
- Scurgem zeama in alt vas, peste care punem cele doua linguri de faina, amestecam bine cu telul sau cu o fruculita sa nu se formeze cocoloase, adaugam smantanica si readucem pe foc pentru 10 minute.
- Timp in care amestecam din cand in cand sa nu se prinda de vas si in care maruntim carnita. Daca adaugam si morcovul , ciulamaua va avea un gust dulceag...depinde de preferintele fiecaruia.
- La sfarsit adaugam patrujelul si servim cu bucatele mici de paine sau chiar mamaliguta, preparata mai moale.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 74Kcal
- Carbo: 7.1g
- Grăsimi: 1.4g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 7.9g
- Fibre: 0.9g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (64g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicious
Punctează această reţetă