Heringul este un peste cu corp alungit, suplu, cu carne uleioasasi numeroase oase fine care-i brazdeaza carnea. Este unul dintre pestii cei mai importanti pentru consum, cu o carne frageda si o aroma puternica. Suporta toate tratamentele de gatire: prajit, inabusit, marinat sau la gratar. Va dam un sfat: cand cumparati hering proaspat alegeti pestii mici, acestia sunt si cei mai buni. Pofticiosii acestui peste l- au gatit astfel: baby hering in aluat de bere, hering la cuptor, salata de hering afumat, tocanita de hering si bineinteles salata de icre de hering
Ingrediente: O cutiuta de icre sarate de hering (100 gr) Ulei Zeama de la o jumatate de lamaie 3 linguri de apa minerala Un pahar cu apa 3 linguri de gris (3-4)
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: 7 trunchiuri de hering curatate de solzi (se gasesc la punga congelate) sau orice alt peste oceanic fara oase (am folosit alte dati cu succes si...
Ingrediente: 200 g naut fiert si scurs de zeama, 1 salata verde,taiata grosolan sau rupta cu mina, 1 ceapa rosie,taiata julien, 1 grapefruit alb,curatat de...
Ingrediente: 7 trunchiuri de hering curatate de solzi o cutie de rosii maruntite in sos tomat 3 cepe albe taiate marut 1 ceapa rosie taiate julien 1 ardei rosu...
Heringul la suedezi de midsommar e precum porcul nostru la Craciun. Se mananca si se mananca de toate felurile. Ah si de Craciun si de Paste tot hering marinat mananca! Mie imi place sa spun ca pestele e porcul lor, ca raspuns la zicala noastra "Cel mai
Reteta trimisa de Didona. Am facut salata din cartofi fierti, ceapa, ardei (gogosar), masline, hering in ulei sau afumat ( eu am avut conserva in ulei), patrunjel verde. . Ceapa am aparit-o usor in apa cu otet. In salata nu am mai pus otet, pentru ca
Buna ziua. Astazi va voi arata mai putine poze, pentru ca e cam complicat sa stai la bucatarie cu o mana pe aparat si cu alta curatand cartofi (chiar daca nu eu le-am curatit) dupa o zi lunga de lucru. Aceasta mancare o tin minte de cand eram mic si este