Hering la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare50 min
Gătire30 min
  • Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in 2-3 bucati in functie de marime. Ceapa se taie fideluta iar morcovul in rondele.
  • Bucatile de hering se condimenteaza, se sareaza. Tava se unge cu ulei si se aseaza un pat pregatit din ceapa si morcovi. Se aseaza apoi pestele si peste el se adauga uleiul si un pahar cu apa. Se introduce tava la cuptor.
  • Se tine la cuptor 30 minute la foc potrivit. Pentru a se patrunde bine se intoarce pe ambele parti. Se poate servi cu cartofi natur.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anca_b2020_1

Foarte bun. Voi pune în practică această rețetă chiar azi. Mulțumesc pentru idee, Petit Chef!

abuz

anonymous

Gooooood!

abuz

anonymous

Buuuuunnnnnnnnnnnnn

abuz

anonymous

BUN

abuz

anonymous

Foarte buuuuuuuun...se merita incercat.

abuz

anonymous

Bunuz

abuz