Salata de icre -de hering
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Grisul se adauga in ploaie cand apa clocoteste si se amesteca bine, bine, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Se amesteca grisul fiert si racit cu icrele pregatite , avand mare grija sa nu faca cocoloase.
- Se toarna cate putin ulei, ca la maioneza, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie si apa minerala dupa aceleasi criterii.
- Apa minerala are rolul de a umfla si albi icrele, dandu-le un aspect apetisant.
- Salata e gata atunci cand observati ca icrele incep parca sa sclipeasca.
- Daca nu aveti probleme cu stomacul, adaugati ceapa tocata foarte marunt, pe care o amestecati cu putin ulei inainte de a o incorpora salatei sau pregatiti un bol cu ceapa taiata marunt si sarata, separat, pentru ca cei care adora ceapa intr-o astfel de salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
MULTUMESC
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna
anonymous
Foarte ok
anonymous
Delicioase,super!!!!!!
anonymous
Yammy!!!
anonymous
Ok
anonymous
Sunt excelente !!!!!!!!!!!!
anonymous
Delicioasa
Punctează această reţetă