Salata de icre -de hering

Antreuri
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Grisul se adauga in ploaie cand apa clocoteste si se amesteca bine, bine, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Se amesteca grisul fiert si racit cu icrele pregatite , avand mare grija sa nu faca cocoloase.
  • Se toarna cate putin ulei, ca la maioneza, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie si apa minerala dupa aceleasi criterii.
  • Apa minerala are rolul de a umfla si albi icrele, dandu-le un aspect apetisant.
  • Salata e gata atunci cand observati ca icrele incep parca sa sclipeasca.
  • Daca nu aveti probleme cu stomacul, adaugati ceapa tocata foarte marunt, pe care o amestecati cu putin ulei inainte de a o incorpora salatei sau pregatiti un bol cu ceapa taiata marunt si sarata, separat, pentru ca cei care adora ceapa intr-o astfel de salata.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

MULTUMESC

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

Foarte ok

abuz

anonymous

Delicioase,super!!!!!!

abuz

anonymous

Yammy!!!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Sunt excelente !!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz