Grisul se adauga in ploaie cand apa clocoteste si se amesteca bine, bine, pana se ingroasa. Se lasa la racit. Se amesteca grisul fiert si racit cu icrele pregatite , avand mare grija sa nu faca cocoloase.
Se toarna cate putin ulei, ca la maioneza, amestecand mereu. Se adauga zeama de lamaie si apa minerala dupa aceleasi criterii.
Apa minerala are rolul de a umfla si albi icrele, dandu-le un aspect apetisant.
Salata e gata atunci cand observati ca icrele incep parca sa sclipeasca.
Daca nu aveti probleme cu stomacul, adaugati ceapa tocata foarte marunt, pe care o amestecati cu putin ulei inainte de a o incorpora salatei sau pregatiti un bol cu ceapa taiata marunt si sarata, separat, pentru ca cei care adora ceapa intr-o astfel de salata.
Comentarii:
MULTUMESC
F.buna
Foarte ok
Delicioase,super!!!!!!
Yammy!!!
Ok
Sunt excelente !!!!!!!!!!!!
Delicioasa