Hering marinat(reteta rapida)

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Nimic mai simplu! Un pic mai dificil am putea spune ca e cu pestele. Adica il eviscerati, il "descapatanati", il curatati de aripiore si tot ce nu va convine dupa care taiati pe lung, de-a lungul coloanei, obtinand astfel doua bucati, una cu si alta fara coloana. Partea buna e ca se poate extrage foarte usor coloana, care antreneaza dupa ea si o parte din coaste. Celelalte coaste se scot prinazand intre cutit si degetul mare partea de langa locul unde am scos coloana. Asa ca vom obtine un file destul de curatat de oase. Nu va speriati, este mult mai usor de facut decat de povestit. Curatati si membrana neagra din interiorul abdomenului si pestele e gata.
Dupa aceea puneti toate celelalte ingrediente(mai putin morcovul si ceapa) intr-un ibric si puneti-l la fiert. Pestele il aranjati frumos intr-un castron(nu de plastic), adaugati ceapa si morcovul tocate si cand lichidul a fiert in clocot turnati-l peste el. Pestele se va coagula instantaneu si nu ramane decat sa il lasati cateva ore la rece.
In felul acesta puteti sa va faceti o marinata destul de rapida si dupa bunul plac, nu asa acra ca in comert...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sunt un mare mancator de peste,sigur o sa-mi placa.
anonymous
E ok
anonymous
Bun si rapid pentru revelion
se mananca peste , da !!!!!!!!!!!!
anonymous
F.f.bun
anonymous
Bun,foarte
anonymous
Super!
anonymous
Am sa incerc reteta vs.
Punctează această reţetă