Hering marinat(reteta rapida)

Hering marinat(reteta rapida)
Felul principal
Ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Nimic mai simplu! Un pic mai dificil am putea spune ca e cu pestele. Adica il eviscerati, il "descapatanati", il curatati de aripiore si tot ce nu va convine dupa care taiati pe lung, de-a lungul coloanei, obtinand astfel doua bucati, una cu si alta fara coloana. Partea buna e ca se poate extrage foarte usor coloana, care antreneaza dupa ea si o parte din coaste. Celelalte coaste se scot prinazand intre cutit si degetul mare partea de langa locul unde am scos coloana. Asa ca vom obtine un file destul de curatat de oase. Nu va speriati, este mult mai usor de facut decat de povestit. Curatati si membrana neagra din interiorul abdomenului si pestele e gata.
    Dupa aceea puneti toate celelalte ingrediente(mai putin morcovul si ceapa) intr-un ibric si puneti-l la fiert. Pestele il aranjati frumos intr-un castron(nu de plastic), adaugati ceapa si morcovul tocate si cand lichidul a fiert in clocot turnati-l peste el. Pestele se va coagula instantaneu si nu ramane decat sa il lasati cateva ore la rece.
    In felul acesta puteti sa va faceti o marinata destul de rapida si dupa bunul plac, nu asa acra ca in comert...

Punctează această reţetă

TeoBucatarTeoBucatar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sunt un mare mancator de peste,sigur o sa-mi placa.

abuz

anonymous

E ok

abuz

anonymous

Bun si rapid pentru revelion
se mananca peste , da !!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

F.f.bun

abuz

anonymous

Bun,foarte

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Am sa incerc reteta vs.

abuz