Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.Si subtiem cu bere. Punem delikat si piper.
Adaugam faina.Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
Il trecem prin compozitia de ou. Si il punem la prajit in ulei incins.Se prajesc fumos pe ambele parti. Mi-au iesit o farfurie super plina, plus ce sa mai mancat intre timp.
Servit cu sos de usturoi si smantana, o delicatese. una nu eram deloc fan peste, dar de cand descoperit acest peste care nu are oase, il ador pur si simplu. Va doresc pofta buna.
Comentarii (16):
O nebunială de rețetă .
O minunatie de reteta!Multumesc!
Super
Foarte deliciosi...
Super!
Arata foarte bine. Peste cateva zile am s-o gatesc. Sunt sigur ca voi trece la punctajul urmator. Cel maxim!!!!!
Super prezentarea, am incercat si e la fel, suuuuuuuper !!!!!!
Suuuuper
suuuper
Am sa l incerc si eu chiar acum
Foarte bun