Tocanita de peste
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Pestele se fierbe 10 minute separat in apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari.
Separat se pune ceapa, usturoiul si ardeiul la calit in putin ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se pune conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit (dupa placul fiecaruia), se lasa sa fiarba impreuna cu condimentele(sare,piper, cimbru, busuioc, ardei iute/chilli, boia dulce)
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 62Kcal
- Carbo: 6.6g
- Grăsimi: 2.3g
- Grăsimi sat.: 0.3g
- Proteine: 2.9g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 4.5g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E mai buna daca se baga la cuptor
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna,gustoasa

angela2011
BUNA TOCANITA DE PESTE EU AM FACUT CU PESTE COD
anonymous
Foarte buna tocanita
anonymous
Super
anonymous
FOARTE BUN....
anonymous
Usor de pregatit, buna la gust.
anonymous
Rapida,f.buna, bine condimentata
anonymous
Usor de preparat!

ciobanu_t2013
Ok