Tocanita de peste

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
20 min
62 Kcal

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Pestele se fierbe 10 minute separat in apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari.

    Separat se pune ceapa, usturoiul si ardeiul la calit in putin ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se pune conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit (dupa placul fiecaruia), se lasa sa fiarba impreuna cu condimentele(sare,piper, cimbru, busuioc, ardei iute/chilli, boia dulce)

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 62Kcal
  • Carbo: 6.6g
  • Grăsimi: 2.3g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 2.9g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 4.5g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

E mai buna daca se baga la cuptor

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna,gustoasa

abuz
angela2011

angela2011

BUNA TOCANITA DE PESTE EU AM FACUT CU PESTE COD

abuz

anonymous

Foarte buna tocanita

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

FOARTE BUN....

abuz

anonymous

Usor de pregatit, buna la gust.

abuz

anonymous

Rapida,f.buna, bine condimentata

abuz

anonymous

Usor de preparat!

abuz
ciobanu_t2013

ciobanu_t2013

Ok

abuz
  • pagina 1 / 2