Ingrediente: 2 maini de ciuperci proapete curatate si feliate 50 g cubulete de mozzarella cimbru proaspat sau uscat 2-3 linguri ulei de masline sare, piper si...
Ingrediente: un pachet de aluat de foietaj 2 buc a 150 g fiecare mozzarella 150 g salam 100 sos de rosii 50 g cascaval busuioc si cimbru uscat sare si piper un...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: 2 piepti de pui fara os si fara piele 3 oua faina cat este necesar 5 Lg (linguri ) pesmet 1 Lg cimbru 1 Lg busuioc 3 Lg parmezan ptr sosul...
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Ingrediente: 2 cartofi mai maricei (sau depinde cate portii vrei sa iasa acolo am avut 6 portii) 2 ardei gras rosu 2 ardei gras verde 1/2kg carne tocata 2 cepe...
Ingrediente: -un aluat de foietaj -pasta de tomate -masline intregi fara samburi -100 g -o conserva de ciuperci feliate -o jumatate de ardei gras rosu...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 4 foi de fillo dough, taiate jumatati 6 linguri de unt topit 1-2 rosii 1 ceapa aprox 300 gr mozzarella si parmesan date pe razatoare cateva frunze...
Ingrediente: un aluat de foietaj pasta de tomate masline intregi fara samburi 100 g o conserva de ciuperci feliate o jumatate de ardei gras rosu mozzarella...
Ingrediente: 1 chifla veche de o zi 1 rosie 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ardei galben 2 cepe rosii 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi 100 g...
Ingrediente: Aluat:1 ou,100g faina, o lingura ulei de floarea soarelui,apa(preferabil carbogazoasa), sare, piper Umplutura: 100g sunca sau ciuperci sau cabanos...