Friptura tocata

votează acum
Friptura tocata
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se inmoaie chifla in apa.Se taie rosiile felii, ceapa rondele si ardeii fasii.Se incinge uleiul si se caleste ceapa si se adauga ardeii.Se sareaza si se pipereaza.
  • Se incinge cuptorul la 200 C.Se toaca usturoiul si se taie felii mozzarella.Se stoarce chifla si se framanta cu carnea tocata, oua, usturoi, cimbru si oregano.Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se aseaza compozitia intr-o tava pentru gratin si se orneaza cu amestecul de legume, rosii si mozzarella.Se coace pentru 40 de minute.comentarii.
3sisterscooking3sisterscooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: