Ciuperci cu mozzarella si cimbru

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intr-o tava punem hartie de copt, stropim cu putin ulei de masline si intindem feliile de ciuperci intr-un singur strat. Presaram deasupra bucatele de mozzarella. Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
  • Dam tava la cuptor si lasam pana cand branza se topeste, iar ciupercile se inmoaie. Atentie: ciupercile si branza isi vor lasa apa, asa ca pregatiti 3-4 servetele si indepartati cu ajutorul acestora surplusul de lichid (inclinati vasul si aduceti lichidul intr-un colt). Se serveste cu bucati de paine proaspata.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

John_

Eu as pune niste ciuperci otravitoare si ti-as servi tie Sabina, sau cine dracu' esti, acest preparat. Poate asa scapam de ineptiile tale culinare!

abuz

anonymous

Tu ai mancat apoi si servetelele?

abuz

nairdas

Sabina, iarasi esti VARZA !!!

abuz

Machilleos

Ma gandesc ca motarela se topeste in 5 minute si ciupercile sunt crude?

abuz

petruta

Bun si usor de pregatit

abuz