Intr-o tava punem hartie de copt, stropim cu putin ulei de masline si intindem feliile de ciuperci intr-un singur strat. Presaram deasupra bucatele de mozzarella. Stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare, piper, boia si cimbru.
Dam tava la cuptor si lasam pana cand branza se topeste, iar ciupercile se inmoaie. Atentie: ciupercile si branza isi vor lasa apa, asa ca pregatiti 3-4 servetele si indepartati cu ajutorul acestora surplusul de lichid (inclinati vasul si aduceti lichidul intr-un colt). Se serveste cu bucati de paine proaspata.
Comentarii:
Eu as pune niste ciuperci otravitoare si ti-as servi tie Sabina, sau cine dracu' esti, acest preparat. Poate asa scapam de ineptiile tale culinare!
Tu ai mancat apoi si servetelele?
Sabina, iarasi esti VARZA !!!
Ma gandesc ca motarela se topeste in 5 minute si ciupercile sunt crude?
Bun si usor de pregatit