Ciuperci cu maioneza

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se pune apala fiert intr-un vas. Cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile si se fierb circa 10 minute.
    Trebuie sa fie in intregime in apa.
    Usturoiul se piseaza si se freaca cu ulei pana devine ca o pasta.
  • Se scot ciupercile din oala si se lasa putin sa se raceasca si sa se scurga. Apoi se ia fiecare ciuperca in parte si se decojeste pielita de deasupra.
  • Apoi se toaca marunt, tocat si albusul de la oul fiert pentru maioneza.Maioneza facut-o dintr-un galbenus fiert si unul crud. Peste se pune pasta de usturoi si se omogenizeaza, se pun condimentele dupa gustul fiecaruia.
  • Apoi se pune maioneza se pune peste ciupercile si albusul tocate marunt.Se amesteca pana se omogenizeaza in intregime.Se serveste cu paine sau se pot umple oua cu compozitia rezultata.Va pot garanta ca este foarte buna si merita incercata.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

Alexandra

Aveam nevoie de o rețetă de unde “să plec”…. Sa mâncat TOT. Chiar și de cel căruia nu-i sunt simpatice ciupercile F. bun Multumesc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Tare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Recomand sa puneti si putina zeama de lamaie,iar personal am pus mai mult usturoi(a iesit mai pe gustul meu) :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce tampenie sa cojesti ciupercile!

abuz

anonymous

FOARTE GUSTOS !!!

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 4