Se pune apala fiert intr-un vas. Cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile si se fierb circa 10 minute. Trebuie sa fie in intregime in apa. Usturoiul se piseaza si se freaca cu ulei pana devine ca o pasta.
Se scot ciupercile din oala si se lasa putin sa se raceasca si sa se scurga. Apoi se ia fiecare ciuperca in parte si se decojeste pielita de deasupra.
Apoi se toaca marunt, tocat si albusul de la oul fiert pentru maioneza.Maioneza facut-o dintr-un galbenus fiert si unul crud. Peste se pune pasta de usturoi si se omogenizeaza, se pun condimentele dupa gustul fiecaruia.
Apoi se pune maioneza se pune peste ciupercile si albusul tocate marunt.Se amesteca pana se omogenizeaza in intregime.Se serveste cu paine sau se pot umple oua cu compozitia rezultata.Va pot garanta ca este foarte buna si merita incercata.
Comentarii (37):
Tare
Recomand sa puneti si putina zeama de lamaie,iar personal am pus mai mult usturoi(a iesit mai pe gustul meu) :)
Super!!!!!
Super!!!
Ce tampenie sa cojesti ciupercile!
FOARTE GUSTOS !!!
Bun
Foarte bun
Super
Bun:*