Ciuperci cu maioneza
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se pune apala fiert intr-un vas. Cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile si se fierb circa 10 minute.
Trebuie sa fie in intregime in apa.
Usturoiul se piseaza si se freaca cu ulei pana devine ca o pasta. - Se scot ciupercile din oala si se lasa putin sa se raceasca si sa se scurga. Apoi se ia fiecare ciuperca in parte si se decojeste pielita de deasupra.
- Apoi se toaca marunt, tocat si albusul de la oul fiert pentru maioneza.Maioneza facut-o dintr-un galbenus fiert si unul crud. Peste se pune pasta de usturoi si se omogenizeaza, se pun condimentele dupa gustul fiecaruia.
- Apoi se pune maioneza se pune peste ciupercile si albusul tocate marunt.Se amesteca pana se omogenizeaza in intregime.Se serveste cu paine sau se pot umple oua cu compozitia rezultata.Va pot garanta ca este foarte buna si merita incercata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Alexandra
Aveam nevoie de o rețetă de unde “să plec”…. Sa mâncat TOT. Chiar și de cel căruia nu-i sunt simpatice ciupercile F. bun Multumesc
am gătit această rețetă
anonymous
Tare
am gătit această rețetă
anonymous
Recomand sa puneti si putina zeama de lamaie,iar personal am pus mai mult usturoi(a iesit mai pe gustul meu) :)
am gătit această rețetă
anonymous
Super!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Ce tampenie sa cojesti ciupercile!
anonymous
FOARTE GUSTOS !!!
anonymous
Bun
anonymous
Foarte bun
anonymous
Super
Punctează această reţetă