Ingrediente: aprox 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel 2 cepe tocate marunt o ceasca mare de bulion sare ,piper 300 ml iaurt 2 Lg ( linguri)...
Ingrediente: 3 vinete marisoare.cam 1,5 kg 0,5 kg carne tocata de vita 1 ceapa mare taiata solzisori 4 catei de usturoi maruntiti 1 ardei rosu taiat cubulete 2...
Ingrediente: 500 grame carne tocata de oaie *eu am folosit pulpa 3 linguri de nuca prajita si tocata 1 ou 1 ceapa rosie taiata marunt 2 linguri de menta tocata...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 3 vinete mari 1 kg carne tocata de vaca 3-4 cepe mari tocate 1 ardei iute sau pasta de ardei iute 1 Lg menta uscata 1 lg ghimbir macinat...
Ingrediente: ardei,rosii dovlecei 1 kg carne tocata de vita 1 ceasca orez 2 cepe mari 2 catei de usturoi o legatura de marar 2 Lg coriandru macinat 1 Lg menta...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...