Kebab de oaie

Felul principal
4 porții
Ușor
2 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Toate ingredientele le-am amestecat bine. Amestecul l-am pus la rece pentru 1 ora.
    Am scos carnea din frigider si am impartit carnea in 12 parti egale. Cu degetele inmuiate in apa rece, am modelat kebaburile pe betele de bambus.
    ***Betele de bambus e bine a fi tinute cateva mine in apa, pentru a preveni arderea lor in timpul frigerii pe gratar a kebaburilor.
    Am pus gratarul la incins...uns bine cu ulei si am asezat kebaburile unul langa altul...le-am intors din cand in cand pentru a se praji bine pe toate partile....
    Intr timp am pregatit si garnitura de orez simplu, de data aceasta am folosit un orez basmati, bun, aromat. Am scos chutney-ul din frigider ... si am asteptat kebaburile!
    Fotografiile mele nu pot spune multe si n-au nici macar parfum....din pacate!....dar kebaburile au fost foarte bune.
andreKitchenAndreKitchen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Miam ! :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E prafff

abuz