Kebab de oaie
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
-
Gyros cu pui, sandvișul grecesc pe care îl vei iubi!
-
Salată cu sparanghel super gustoasă
-
Tabbouleh libanez, super parfumat și proaspăt
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Toate ingredientele le-am amestecat bine. Amestecul l-am pus la rece pentru 1 ora.
Am scos carnea din frigider si am impartit carnea in 12 parti egale. Cu degetele inmuiate in apa rece, am modelat kebaburile pe betele de bambus.
***Betele de bambus e bine a fi tinute cateva mine in apa, pentru a preveni arderea lor in timpul frigerii pe gratar a kebaburilor.
Am pus gratarul la incins...uns bine cu ulei si am asezat kebaburile unul langa altul...le-am intors din cand in cand pentru a se praji bine pe toate partile....
Intr timp am pregatit si garnitura de orez simplu, de data aceasta am folosit un orez basmati, bun, aromat. Am scos chutney-ul din frigider ... si am asteptat kebaburile!
Fotografiile mele nu pot spune multe si n-au nici macar parfum....din pacate!....dar kebaburile au fost foarte bune.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: