Musaca de vinete

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se toaca ceapa si se caleste impreuna cu ardeiul iute. se adauga carnea si se gatesc impreuna pana ce s-a evaporat toata zeama lasata,apoi se potriveste de sare ,piper si se adauga menta si ghimbirul.
  • Vinetele necuratate de coaja se taie rondele,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare,minim 1/2 ora.
  • Apoi se preseaza usor si se prajesc pe fiecare parte in ulei,dupa care se scot intr-un castron.
  • Intr-o cratita se pun stratuturi vinete,carne,rondele de rosii si parmezan si se termina cu rosii.uleiul lasat de vinete se pune in cratita,apoi se pune la cuptor pana rosiile prind o crusta frumoasa.

Punctează această reţetă

PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Menta nu trebuie oare frecata? Am observat ca foarte multi fac asta, de aceea intreb.

abuz