Musaca de vinete
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se toaca ceapa si se caleste impreuna cu ardeiul iute. se adauga carnea si se gatesc impreuna pana ce s-a evaporat toata zeama lasata,apoi se potriveste de sare ,piper si se adauga menta si ghimbirul.
- Vinetele necuratate de coaja se taie rondele,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare,minim 1/2 ora.
- Apoi se preseaza usor si se prajesc pe fiecare parte in ulei,dupa care se scot intr-un castron.
- Intr-o cratita se pun stratuturi vinete,carne,rondele de rosii si parmezan si se termina cu rosii.uleiul lasat de vinete se pune in cratita,apoi se pune la cuptor pana rosiile prind o crusta frumoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Menta nu trebuie oare frecata? Am observat ca foarte multi fac asta, de aceea intreb.
Punctează această reţetă