Ingrediente: vinte,2,3,daca sant mici un pumn de pastai,unul de mazare 3 dovlecei mici, conopida,brocoli o tija celery,taiata mic 2 cepe taiata julien 2 ardei...
Ingrediente: un dovleac in forma de para 1 lingura ulei de masline 250 g arpacas 300 g broccoli, taiat in bucati medii 100 g rosii uscate la soare, taiate 1...
Ingrediente: 1 can Pillsbury crescent dinner rolls/aluat de paine rosii cherry- taiate in jumatate broccoli- buchetele ciuperci- taiate in sferturi ceapa...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 250 g broccoli, rupt in buchetele mici 100 g caise uscate, taiate in fasii 300 g varza rosie, taiata fin 400 g naut din conserva, scurs de apa si...
Ingrediente: 300 g fasole verde un morcov un dovlecel 2 cartofi 4-5 ciuperci o telina mica 2 catei de usturoi o ceapa un ardei gras 4-5 buchetele de brocoli...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...