Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tajine cu vită și legume


Preparare

Preparare40 min
Gătire35 min
  • Spalam fasolea verde,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici. Cartofii curatati si spalati ii taiem in cuburi mici.
  • Punem un vas cu apa si sare la fiert si cand aceasta da in clocot adaugam fasolea,cartofii si amestecul mexican Lasam sa fiarba 10 minute.
  • Taiem bastonase:
    morcovul,telina, ardeiul gras si dovlecelul. Ceapa o taiem pestisori iar usturoiul si ciupercile in felii subtiri.
  • Le calim apoi in 2-3 linguri ulei timp de 8-10 minute. Peste ele vom adauga si legumele fierte mai devreme , impreuna cu o jumatate de cana din apa in care au fiert.
  • Punem si sucul de rosii,potrivim gustul cu sare,vegeta si piper. Intre timps-au strans cam multe legume asa ca a schimbat vasul. Lasam sa fiarba inca 8-10 minute.
  • Sau pana scade putin zeama. La sfarsit punem si buchetelele de brocoli, pe care le-am fiert inainte timp de 8 minute in apa cu sare. Amestecam de fiecare data foarte usor, sa nu faramam, pe cat posibil, legumele. Servim ghiveciul cald sau rece , presarat cu frunze de cimbru verde si patrunjel tocat.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

26/01/2014

Foarte gustos, ms ptr postarea retetei.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+