Ingrediente: 2 cuiburi de fidea de orez 1 avocado 20 de creveti gatiti (ai nostri erau mici) 2 oua fierte O legatura de coriandru seminte de susan Pentru sosul...
Ingrediente: Pentru orezul japonez : 60 gr orez cu bob rotund 100 ml apa 5 ml otet de orez 4 gr zahar un praf desare Pentru garnitura: 1/2 avocado 75 gr...
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: Orez (vezi observațiile): 134 gr orez rotund Apa (pentru indepartarea amidonului) 240 ml de apa (pentru gatit) 20 ml de otet de orez 3 gr de sare...
Ingrediente: 134 gr orez cu bob rotund Apă (pentru a îndepărta amidonul) 240 ml apă (pentru gatit) 20 ml oțet de orez 3 gr sare (2 lingurite) 14 gr zahăr (2...
Ingrediente: 2 bibani de mare a cate aprox. 300 g fiecare 5 cm ghimbir taiat in feliute sau betisoare 3 cm ghimbir dat prin razatoare 3-4 cepe verzi taiate in...
Ingrediente: 2 foi Nori 2 cani orez pentru Sushi 1 buc avocado curatat si taiat pe lungime in bastonase 3 bastonase carne de crab pisata 1 lingura de maioneza...
Cand vine vorba de orez, modalitatile de prezentare sunt inselatoare. Maestii bucatari si stilistii culinari sunt atrasi de calitatile fotogenice ale orezului alb, pufos. Cu toate acestea, orezul brun reprezinta alegerea superioara pentru o serie de alte motive....