Înlocuiește feliile de pâine sandviș cu foi de alge nori și fă Club Maki! Un nou mod de a consuma această specialitate japoneză pe care o iubim atât de mult ♥ Aici vă oferim un mix simplu și eficient: ton + avocado. Toate combinate cu orez cu oțet, atât de caracteristic ;-) Vă lăsăm indicațiile de realizare mai jos ↓
Spălați orezul de mai multe ori cu apă pentru a îndepărta amidonul. Orezul este gata de fiert când apa este limpede. Scurgeți bine.
Se pune apa rece în tigaia cu orezul și se pune la fiert. Când apa începe să fiarbă, fierbeți orezul timp de 10 până la 15 minute, acoperit, până când apa este complet absorbită. Se ia de pe foc și se lasă acoperit încă 10 minute.
Amestecați oțetul de orez, zahărul și sarea și combinați ușor în orezul fiert. Transferați orezul într-un vas și lăsați să se răcească complet.
Amestecați tonul scurs, maioneza și sucul de lămâie. Tăiați avocado în felii subțiri.
Puneți alga nori pe folie alimentară. Umeziți-vă mâinile înainte de a manipula orezul. Întindeți orezul pe toată suprafața algei nori. Presărați orezul cu semințe de susan alb și negru.
Repetați operațiunea cu a doua algă nori. Întoarceți algele și întindeți tonul pe toată suprafața. Puneți feliile de avocado pe toată suprafața.
Așezați a doua algă nori pe umplutură: partea cu alge trebuie să fie pe umplutură. Înfășurați sandvișul astfel format și dați la frigider pentru 15 minute.
Tăiați sandvișul în 3 fâșii. La final, tăiați triunghiuri din benzi.
Iată, maki club-urile sunt gata! Savurați-le cu sos de soia.