Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: Pentru dovleac : 1 dovelac mediu (3,5 kg) 1 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri de ulei de masline Sare Piper Pentru marinada crevetilor : 700...
Ingrediente: Pentr 4 waffe : 280 gr cartofi 75 gr de smantana de gatit 1 ou 50 gr faina 15 gr unt sare piper 1 lingura de ceapa verde tocata Garnitura...
Crema de branza este descrisa ca o branza proaspata, moale, tartinabila care se consuma in stare proaspata. Are un termen de valabilitate scurt, cu o aroma usoara si un gust dulce. La temperatura camerei, crema de branza se intinde cu usurinta si are o textura neteda...
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g...
mal
V-am aratat de dimineata cum se fac rulourile de salata creata cu crema de branza si telina si va promiteam sa va arat si langa ce le-am servit.
Ei bine, iata marele secret : "cartofi albi " ( asa le spunea mama )
Cred ca e unul dintre
„Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, la casa parinteasca...la cuptiorul pe care ma ascundeam...” asa zice Ion Creanga (Amintiri din copilarie), si de fiecare data cand citesc aceste fraze ma duc cu gandul la painea de casa pe care o...
Ingrediente:
1 kg cartofi
100 g unt
ulei pentru uns tava
sare
piper
marar
150 g branza proaspata
100-150 g smantana
3-4 fire usturoi verde
o lingura patrunjel verde
Mod de preparare:
Cartofii se cur???, se spal? ?i se taie felii. Se pun într-o tav? un