Un vas se va unge bine cu unt ,apoi se vor aseza merele scobite .Eu le am taiat in jumatate ,iar in scobitura am bagat o bucatica unt , am pudrat cu scortisoara ,fructoza si adaugat 5 linguri apa rece ( in tava)
Se baga vasul la cuptor si se va tine la caldurica in jur de 50 minute,pana se inmoaie merele
Pentru blat,albusurile se bat spuma,dupa care se vor adauga galbenusurile , nuca si faina de migdale
Se va turna blatul peste merele scoase din cuptor
Se va reintroduce tava in cuptor , in jur de 30 min
Cu ajutorul unui cutit se va desprinde de pe peretii vasului si se va rasturna pe un platou
Faina de migdale?Fructoza?De unde sa le procur?Si de ce?Hai sa revenim cu picioarele pe pamantul ROMANESC!Aluat de pandispan+mere coapte in cuptor+nuci sau gem si frisca pentru decor!
Comentarii (21):
Super
Sanatoasa,f.buna
F.buna,o fac si eu, mereu
Montignac a murit din cauza unui cancer de prostata, nu din cauza retetelor sale!
Jale mare
Banuiesc ca este foarte bun .Rapid si usor de preparat.Ma bucur ca apar si retete cu ingrediente ceva mai sanatoase.
Faina de migdale?Fructoza?De unde sa le procur?Si de ce?Hai sa revenim cu picioarele pe pamantul ROMANESC!Aluat de pandispan+mere coapte in cuptor+nuci sau gem si frisca pentru decor!
F bun si se face repede !
Este o reteta dietetica binevenita,dar era bine sa stim si dimensiunile vasului.
Oare câte calorii are făina de migdale? cât de dietetici sunt îndulcitorii gen fructoză?