Ingrediente: piept de rata(cca.400g), -o ceapa mica, -50 ml vin alb sec, -o lingurita de zahar tos, -doua portocale, -zeama de la o portocala , -zeama de la...
Ingrediente: 2 rate intregi 2 portocale taiate in sferturi o ceapa rosie taiata in sferturi 2 radacini de ghimbir taiate rondele 3 linguri de miere 2 lingurite...
Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.
Ingrediente: 4 piepti de rata, circa 1 kg in total 4 linguri de zahar brun 2 linguri de apa 2 linguri de otet alb 1 ceapa, tocata marunt 1 1/2 cana cu fond de...
Ingrediente: o rata (sau carnea bucati) 4 portocale 2 linguri cu varf de unt 1/2 lingurita zahar brun sau miere cognac (asta daca nu l-ati baut deja din cauza...