Ingrediente: 200 gr paste (tip farfalles) 200 gr piept de pui 150 gr de gorgonzola 1 salota (ceapa frantuzeasca) 200 ml smantana lichida 30 ml de vin alb 50 gr...
Ingrediente: paste 5 dl smantana lichida ceapa verde o legatura patrunjel cimbru 150 g gorgonzola 150 g creveti 150 g racusori mici ulei de masline, piper, sare
Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 200 g paste, penne rigatte, tubete 100 g spanac congelat 70 g gorgonzola 100 ml lapte, poate sa intre si mai mult ulei de masline sare, piper
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: Ingrediente: 200 g paste, penne rigatte, tubete 100 g spanac congelat 70 g gorgonzola 100 ml lapte, poate sa intre si mai mult ulei de masline...
Ingrediente: o jumatate de pachet de spaghetti 50 g cascaval ras 50 g parmesan bloc 50 g parmezan ras pentru servit 50 g branza iute de oaie 50 g mozzarela 50...
Ingrediente: 2 pere, feliate 200 ml Suc de simple 50 g de crème fraîche 2 linguri ulei de Masline 1 CEAPA mica, Tocata fin 60 g de noix de pécan Nuci, brute...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...