Babka-cozonacul european

Gustări
6 porții
Foarte ușor
4 h 55 m

Babka - cozonacul european! Aceasta minune marmorata iti satiface dorinta de dulce. Are impletitura specifica si este insiropat cu un sirop de zahar pentru a mentine umiditatea aluatului si a nu se usca prea repede. Daca nu vrei sa astepti pana la Sarbatori sa testezi reteta, incearc-o acum!


Ingrediente

6

Aluatul:

Umplutura:

Sirop-ul :


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare25 min
Timp așteptare4 ore
Gătire30 min



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ancadina, 30/10/2020

Cata cacao?

(1) (0) abuz
28/10/2020

Am sa incerc,pare super !

(0) (0) abuz



+