Petitchef

Friptura cu Patrunjel - pagina 2

38 rețete
Rețetă Picioare porc la cuptor - adidasi

Picioare porc la cuptor - " adidasi "

(30 voturi), (3) , (5)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 4 picioare de porc 2 buc.ceapa de marime mijlocie 5 catei de usturoi 1 legatura de patrunjel verde 1 lingurita maghiran(majoranna) 1 tub de crema...
Rețetă Ficatei de pui cu usturoi

Ficatei de pui cu usturoi

(27 voturi), (2) , (9)
Felul principal Foarte ușor 45 min 444 kcal
Ingrediente: 1 kg ficatei de pui 4-5 linguri ulei 1 capatana de usturoi patrunjel sare
Rețetă Saramura de pui

Saramura de pui

(18 voturi), (16)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: pulpe de pui condimente pentru carne de pui trei rosii taiate cubulete 1-2 ardei verzi iuti 1 legatura de patrunjel proaspat 4 -5 catei de usturoi...
Rețetă Miel umplut

Miel umplut

(18 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 jumatate de miel 250 g ficat de pui 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 200 g ceapa 4 oua 300 g paine sare piper
Rețetă Chiftelute picante din piept de pui cu susan

Chiftelute picante din piept de pui cu susan

(13 voturi), (2) , (4)
Altele Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: odata cu o ceapa rosie mare, 6 catei de usturoi mari, 4 felii de piine neagra, 2 cartofi, 2 ardei grasi rosii , patrunjel si marar verde .
Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

(70 voturi)

Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...

Rețetă Miel umplut

Miel umplut

(9 voturi), (1) , (1)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: O jumatate de miel cu gat si pulpa superioara Organele de la un miel intreg 300 g ficat de pasare 4 oua 2 cepe 5 catei mari de usturoi 1 legatura...
Rețetă Pipote si inimioare de curcan rasol

Pipote si inimioare de curcan rasol

(5 voturi), (2)
Altele Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi...
Rețetă Peste cu cartofi prajiti

Peste cu cartofi prajiti

(1 vot), (2)
Felul principal Foarte ușor 45 min 35 min
Ingrediente: Pentru cartofii prajiti 650 g cartofi, decojiti 1 lingura ulei 1 albus sare si piper Pentru peste 4 fileuri de cod sau pangasius, cam 125 g fiecare...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Friptura de porc cu paste si sos chilli

Friptura de porc cu paste si sos chilli

(6 voturi), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 1 h 15 m 20 min
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Rețetă Friptura de porc rece

Friptura de porc rece

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri...
Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Cum gatim corect o friptura – testul degetului

(15 voturi)

Doar un bucatar cu experienta poate sa spuna daca carnea e gata doar apasand-o cu degetul. Bucatarii priceputi compara fermitatea fripturii cu apasarea in palma: cu cat e mai ferma cu atat e mai gatita, daca apasati carnea si este moale, inseamna ca nu s-a facut.

Rețetă Pilaf cu carne de porc

Pilaf cu carne de porc

(19 voturi), (1) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unt o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de...
Rețetă Pulpa de porc la tava cu sos de visine

Pulpa de porc la tava cu sos de visine

(17 voturi), (3) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...
Rețetă Pilaf cu carne de porc

Pilaf cu carne de porc

(9 voturi), (1) , (5)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 500 g pulpa de porc fara os o cana si jumatate de orez (cana de apa) 100 g unT o ceapa un morcov un ardel o lingura bulion cateva fire de...
Rețetă Organe (ficat, maduvioara, fudulii, momite) la gratar

Organe (ficat, maduvioara, fudulii, momite) la gratar

(3 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Ficat maduvioara fudulii momite untdelemn unt patrunjel, lamii.



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează