Wok cu tăitei chinezești (legume și proteine ​​​​de soia texturate)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Pentru un fel mâncare ușor de făcut și bogat în aromă, încercați wok cu tăiței chinezești! Aici puteți gusta o umplutură vegetariană făcută cu legume mici și proteine ​​texturate din soia. Și dacă nu ai gustat niciodată acest ingredient, iată un motiv bun să încerci acest preparat ;-)


Ingrediente

4

Pentru marinadă:

Pentru wok:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min

Observații

Cum păstrez legumele trase la wok și proteinele texturate din soia?
Păstrați resturile de la această rețetă într-un recipient ermetic, la frigider, timp de 2-3 zile.

Îmi pot congela wok-ul chinezesc cu tăiței?
Da, nicio problema !

Ce este proteina texturată din soia?
Proteinele din soia sunt făcute din făină de soia, fără ulei. Este un aliment foarte bogat în proteine ​​vegetale și poate fi păstrat timp îndelungat datorită formei sale deshidratate. De fapt, odată ce sunt rehidratate, arată ca bucăți de pui mărunțite. Fără un gust deosebit, ele preiau aromele alimentelor cu care sunt gătite. Nu ezita să adaugi condimente și ierburi care îți plac!

Cu ce ​​ar trebui să înlocuiesc proteinele texturate din soia?
Dacă nu doriți ca această rețetă să fie vegetariană, puteți înlocui proteina din soia cu carne pui mărunțită.

Această rețetă este vegană?
Garantată fără proteine ​​animale, această rețetă este așadar cu adevărat vegană.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+