Orez cu bobul lung . Fierb orezul separat astfel: la 1 cana de orez, 2 cani de apa, un praf de sare, si o bucatica de unt, se acopera si se lasa la foc mic, acoperit, pana scade toata apa si orezul e fiert.
1 ou, 2-3 catei de usturoi, un pic de ghimbir ras,1 fir de ceapa verde, jumatate de ardei gras, un pic de ardei iute si un morcov, toate taiate marunt.
In wok , punem o lingura de ulei, lasam sa se incinga, si adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul . Dupa 1 minut, adaugam si morcovul si ardeiul, le amestecam un pic, si le tragem su spatula intr-o parte a wokului. I partea ramasa libera, spargem un ou, si il amestecam in continuu cu spatula, pana se incheaga.
Apoi amestecam oul cu legumele, si adaugam orezul fiert in prealabil, impreuna cu 2-3 linguri de sos de soia, si un praf de sare.