Wok away 3 - pui cu urechi de lemn

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • 1 piept de pui - taiati puiul in bucatele de 2cm, marinati-l in 2 linguri de sos de soia si 2 linguri de sos iute vreun sfert de ora, si prajiti-l in wok intr-o lingura de ulei, pana se patrunde, apoi scoateti-l pe o farfurie si lasati-l sa se odihneasca.
  • Separat, taiati o ceapa mica si un ardei gras cubulete, 1 dovlecel mic felii subtiri, si urechile de lemn rehidratate in prealabil, fasiute.
  • Mai puneti o lingura de ulei in wok, si trageti legumele la foc iute pentru 4-5 minute.
  • Apoi adaugati puiul, si un sos facut dintr-o lingura de amidon , 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de sos dulce acrisor, si mai lasati 2-3 minute amestecand in continuu.
  • La sfarsit, ati face foarte bine sa adugati 2-3 picaturi de ulei de susan, care scoate foarte frumos in evidenta toate aromele.

Punctează această reţetă

Le Blog PiquantLe Blog Piquant

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: