Valdostana din piept de curcan
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
-
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti.
- Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia.
- Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval.
- Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit.
- Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.