Valdostana din piept de curcan

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti.
  • Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia.
  • Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval.
  • Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit.
  • Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

EXCELENT

abuz