Mai inatai marinam pieptul de curcan cu putin rosmarin, ulei de masline si un paharel de vin alb. Acoperim totul si lasam 30 de minute sa se marineze. Incingem bine grill-ul si frigem pieptul de curcan pa amble parti. Il pastram la cald.
Salata verde, dupa ce am spalat-o bine si uscat-o, o rupem in bucatele mici si o asezam pe un platou mare sau castron. Taiem rosiile si le adaugam peste salata.
Sosul: radem morcovii pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-un bol adaugam iaurtul, putin ulei de masline, porumbul dulce si morcovul. Insa mai opriti putin morcov ras si boabe de porumb.
Le amestecam bine, potrivim de sare. Pieptul de curcan il taiem fasiute potrivite, il adaugam peste salata, turnam sosul si restul de porumb si morcov ras.
Comentarii:
Bunaaaa rău
Ce idee buna cred ca am sa o fac
Delicios