Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cat timp s-au fiert pastele, am pregatit sosul de ciuperci cu smantana. Am pus ghee-ul la topit intr-o tigaie incinsa, la un foc mediu. Am adaugat usturoiul, usor zdrobit cu latul cutitului, si ciupercile. Am lasat 3-4 minute cat sa se prajeasca putin ciupercile. Am adaugat vinul si am amestecat usor, pana ce s-a evaporat alcoolul. Am turnat smantana si am mestecat usor, pana ce s-a ingrosat putin. Am scurs pastele de apa si le-am pus in tigaie peste ciuperci. Am condimentat dupa gust cu putin piper proaspat macinat si sare. Am amestecat bine. Pastele se servesc imediat cu putin parmezan ras deasupra si cateva frunze de patrunjel tocat, care dau o aroma deosebita!
Comentarii (13):
Simt gustul daca stau langa oala
Perfecte!
Mai mult decat excelent!
Acum al citesc si va spun cum este dar nu am terminat de citit
Bunee
Pare apetisant
Numai dupa cum o vad pot sa spun ca este f f f buna nota 10
Simplu si bun
Super!
Sunt foarte bune