Petitchef

Tagliatelle cu ciuperci si smantana

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cat timp s-au fiert pastele, am pregatit sosul de ciuperci cu smantana.
    Am pus ghee-ul la topit intr-o tigaie incinsa, la un foc mediu. Am adaugat usturoiul, usor zdrobit cu latul cutitului, si ciupercile. Am lasat 3-4 minute cat sa se prajeasca putin ciupercile. Am adaugat vinul si am amestecat usor, pana ce s-a evaporat alcoolul. Am turnat smantana si am mestecat usor, pana ce s-a ingrosat putin.
    Am scurs pastele de apa si le-am pus in tigaie peste ciuperci. Am condimentat dupa gust cu putin piper proaspat macinat si sare. Am amestecat bine.
    Pastele se servesc imediat cu putin parmezan ras deasupra si cateva frunze de patrunjel tocat, care dau o aroma deosebita!


Întrebări:




Comentarii (13):

12/10/2014

Simt gustul daca stau langa oala

(0) (0) Abuz
27/04/2014

Perfecte!

(0) (0) Abuz
12/11/2013

Mai mult decat excelent!

(0) (0) Abuz
06/04/2013

Acum al citesc si va spun cum este dar nu am terminat de citit

(0) (0) Abuz
17/03/2013

Bunee

(0) (0) Abuz
06/03/2013

Pare apetisant

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Numai dupa cum o vad pot sa spun ca este f f f buna nota 10

(0) (0) Abuz
31/12/2012

Simplu si bun

(0) (0) Abuz
12/02/2012

Super!

(0) (0) Abuz
03/10/2011

Sunt foarte bune

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează