Tagliatelle cu feta si rosii
Reteta care a aprins retelele de socializare in ultima vreme: „Paste cu feta la cuptor”: Ideea este simpla: faceti un sos ultra usor si mai presus de toate irezistibil pentru paste si va asiguram ca misiunea a fost indeplinita ;-) Va lasam sa testati si dvs. reteta noasta de mai jos ↓
Ingrediente
4
Preparare
- Curatati catei de usturoi. Spalati rosiile, apoi transferati-le intr-un vas potrivit pentru cuptor.
- Acoperiti cu ulei de masline. Adaugati praful de sare, piper si rozmarinul uscat, apoi amestecati totul.
- Adaugati feta, apoi amestecati din nou pentru a acoperi si feta cu ulei si ierburi.
- Introduceti la cuptorul preincalzit la 200° C timp de 40 de minute.
- Gatiti pastele cu 1 minut mai putin decat timpul indicat pe pachet, intr-un volum mare de apa sarata. Scurgeti pastele.
- Zdrobiti feta si amestecati-o cu rosiile coapte.
- Transferati pastele in vasul cu rosii si feta si amestecati totul bine. Tocati busuioc proaspat deasupra.
- Gata! Pofta buna!