Tagliatelle cu feta si rosii

Felul principal
4 porții
Foarte ușor

Reteta care a aprins retelele de socializare in ultima vreme: „Paste cu feta la cuptor”: Ideea este simpla: faceti un sos ultra usor si mai presus de toate irezistibil pentru paste si va asiguram ca misiunea a fost indeplinita ;-) Va lasam sa testati si dvs. reteta noasta de mai jos ↓


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare


  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 1Curatati catei de usturoi. Spalati rosiile, apoi transferati-le intr-un vas potrivit pentru cuptor.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 2Acoperiti cu ulei de masline. Adaugati praful de sare, piper si rozmarinul uscat, apoi amestecati totul.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 3Adaugati feta, apoi amestecati din nou pentru a acoperi si feta cu ulei si ierburi.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 4Introduceti la cuptorul preincalzit la 200° C timp de 40 de minute.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 5Gatiti pastele cu 1 minut mai putin decat timpul indicat pe pachet, intr-un volum mare de apa sarata. Scurgeti pastele.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 6Zdrobiti feta si amestecati-o cu rosiile coapte.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 7Transferati pastele in vasul cu rosii si feta si amestecati totul bine. Tocati busuioc proaspat deasupra.
  • Tagliatelle cu feta si rosii - Preparare etapa 8Gata! Pofta buna!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici, 12/08/2021

Buna rau!!!!

(0) (0) abuz



+